fbpx

MyLoanRoute

10 remedii naturale pentru artrita reumatoidă

10 remedii naturale pentru artrita reumatoidă

Artrita reumatoidă este o boală autoimună care poate reduce semnificativ calitatea vieții unei persoane. Medicamentele pot ajuta la gestionarea simptomelor, iar unele persoane beneficiază, de asemenea, de remedii naturale.

RA afectează aproximativ 1,3 milioane de adulți din Statele Unite, ceea ce este egal cu 0,6-1% din populația țării. Aproximativ 35% dintre persoanele cu afecțiune experimentează simptome dezactivează care interferează cu capacitatea lor de a lucra.

Există mai multe măsuri fără medicamente care pot ajuta o persoană să reducă disconfortul artritei reumatoide (RA) pentru unii oameni.

Acest articol acoperă o serie de remedii naturale pentru simptomele RA, precum și schimbări dietetice și de stil de viață care pot ajuta.

remedii naturale

în conformitate cu centrele de controlul și prevenirea bolilor (CDC), terapia fizică vizată poate beneficia de persoanele care trăiesc cu RA. Aceasta poate implica întindere, exerciții fizice și alternarea între cald și rece.

1. Întinderea

Întinzând mușchii în jurul articulațiilor afectate poate oferi o oarecare ameliorare de simptomele RA.

Un studiu din 2015 a constatat că întinderi simple și exerciții de întărire pot ajuta la ameliorarea simptomelor RA în mâini și încheieturi.

Autorii au ajuns la concluzia că întinderile pot susține metode convenționale de îngrijire.

Verificați cu un medic sau un kinetoterapeut înainte de a încerca orice întindere într -o zonă cu RA. Unele exerciții pot adăuga stres nociv la articulații.

2. Exercițiu

Pe lângă efectuarea de întinderi vizate, unele forme dinamice, cu stres scăzut, pot beneficia persoanele care trăiesc cu Ra.

Activități precum înotul sau ciclismul pot întări mușchii din jurul articulații afectate. Acest lucru poate ajuta la reducerea impactului general asupra articulațiilor și la încetinerea progresiei RA.

3. Căldură și frig

Există dovezi medicale limitate despre beneficiile aplicării căldurii sau a frigului pentru a ameliora durerea în articulații. Unii oameni pot găsi scutire temporară de la încălzire sau răcire a acestor zone dureroase. Acasă, o persoană poate folosi pachete de căldură sau gheață.

Sfat: Nu puneți niciodată gheață direct pe piele. Înfășurați -l mai întâi într -un prosop.

4. REST echilibrat

Rest este important pentru tratarea durerilor articulare. Cu toate acestea, prea multă odihnă sau un stil de viață sedentar poate înrăutăți articulațiile dureroase.

Lucrul cu un medic sau un kinetoterapeut poate ajuta la asigurarea faptului că o persoană găsește echilibrul corect între exercițiul de repaus și de întărire.

5. Cercetarea de ameliorare a stresului

arată că evenimentele stresante pot agrava sau poate provoca debutul simptomelor RA. Această relație între stres și RA pare a fi mai semnificativă la femei.

Există o serie de lucruri pe care o persoană le poate face pentru a -i ajuta să facă față stresului. Aceste activități pot ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerii RA. Acestea includ:

 • Meditație
 • Masaj
 • Acupunctura
 • Biofeedback
 • Tai Chi

6. Terapia comportamentală cognitivă

În plus, terapia sau consilierea poate ajuta o persoană să reducă anxietatea și să facă față mai bine durerii legate de RA.

Cea mai frecventă modalitate terapeutică folosită pentru persoanele care trăiesc cu RA este terapia comportamentală cognitivă (CBT). Alte modalități includ psihoterapia și atenția.

7. Grupuri de sprijin

O persoană poate căuta, de asemenea, grupuri de sprijin pentru artrita reumatoidă, unde poate găsi înțelegere și împuternicire din partea altor persoane care înțeleg cum se simte să trăiască cu afecțiunea.

Acest lucru poate ajuta să facă față simptomelor și să reducă anxietatea în jurul vieții de zi cu zi cu afecțiunea.

O persoană poate găsi grupuri de sprijin la nivel local prin clinica de asistență medicală sau prin spital sau prin căutarea online pentru organizații din zona lor. Unele organizații naționale pot oferi grupuri locale de sprijin sau întâlniri de gazdă practic.

Exemple de organizații care oferă grupuri de sprijin pentru persoanele care trăiesc cu RA includ:

 • Hub comunitar
 • Fundația Artritei
 • RA Chicks

8. Dispozitive de asistență

O persoană care trăiește cu RA poate să poată ameliora dureri folosind dispozitive de asistență în viața lor de zi cu zi. De exemplu, un studiu din 2014 a arătat că purtarea unui strop de încheietura mâinii poate ajuta la reducerea durerii în articulațiile încheieturii.

Opțiunile suplimentare pentru dispozitivele de asistență includ:

 • Trageri cu fermoar
 • SIDA BUNURI
 • Can Can, procesoarele alimentare produsrecenzie.top și alte aparate de bucătărie asistente
 • balustrade de baie
 • Scaune reglabile, căști wireless și alte Angrenaj de birou care poate reduce utilizarea articulațiilor dureroase
 • Kneepads pentru îngenunchiere
 • Un suport de cheie larg pentru o cheie a vehiculului

9. Dieta

Inflamarea este o caracteristică principală a RA, iar în urma unei diete antiinflamatorii poate ajuta la reducerea simptomelor.

Cercetarea publicată în 2015 au studiat efectele unei diete bazate pe plante pe niveluri a unei proteine ​​cunoscute pentru a provoca inflamație.

Cercetătorii au concluzionat că o dietă vegană bogată în fructe și legume proaspete, cereale integrale, leguminoase, nuci și semințe a redus semnificativ inflamația sistemică la participanți.

O persoană ar trebui să evite, de asemenea, produse procesate, unt, ulei, zahăr și animale.

10. Suplimentele

Cercetări din 2017 recomandă, de asemenea, persoanelor care trăiesc cu RA Eat Iaurt probiotic și condimente precum turmericul și ghimbirul, care au proprietăți antiinflamatorii.

De fapt, rezultatele mai multor studii sugerează că turmericul și curcumina pot preveni și combate inflamația.

Cu toate acestea, utilizați suplimente care conțin turmeric cu grijă. Persoanele care iau diluatori de sânge, cum ar fi warfarina, ar trebui să evite turmericul.

Următoarele suplimente pot beneficia și de persoanele care trăiesc cu RA:

 • Ulei de pește din pește cu apă rece, cum ar fi somonul, macroul, tonul, codul și heringul, conțin cantități mari de acizi grași omega-3. Acești acizi ajută la combaterea inflamației prin blocarea receptorilor inflamatori.
 • Frankincense indiene, sau Boswellia serrata, are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii puternice, iar suplimentele pot ajuta la ameliorarea simptomelor RA.
 • suplimente probiotice Poate beneficia, de asemenea, de persoanele care trăiesc cu RA. Un studiu din 2014 a constatat că administrarea Lactobacillus Casei 01 Probiotic pentru persoanele care trăiesc cu RA timp de 8 săptămâni a dus la îmbunătățirea activității bolii și a inflamației. O persoană poate lua suplimente sau poate consuma probiotice în alimente. În plus față de unele iaurturi, un alt exemplu de alimente bogate în probiotice este murăturile.

Vitaminele pot ajuta artrita reumatoidă?

Multe alimente sănătoase conțin și vitamine care pot ajuta la reducerea reducerii Riscul dezvoltării RA sau al simptomelor. Aceste vitamine includ vitaminele C, A, E și D.

Cercetări au arătat că vitamina D în mod specific poate juca un rol în dezvoltarea și progresul RA.

Cercetările din 2021 au arătat că suplimentarea în mod specific cu vitamina D timp de 5 ani a redus riscul de a dezvolta o tulburare autoimună cu 22%.

Ce să aveți grijă?

Oricine intenționează să înceapă să ia suplimente ar trebui să consulte un medic. Unele pot avea efecte secundare sau pot interfera cu alte tratamente.

Administrația pentru alimente și droguri (FDA) nu reglementează ierburile și suplimentele. Drept urmare, dozele pot fi neregulate și au existat unele rapoarte de contaminare.

Cu toate acestea, o persoană poate verifica siguranța și calitatea unui supliment printr-o organizație de certificare terță parte. Acestea includ:

 • NSF International
 • Certificat gluten-fără gluten
 • S.U.A. Farmacopeia
 • USDA Organic
 • Proiect non-OMG verificat
 • Standarde internaționale de pește de pește

Tratament medical suplimentar

Obiectivele oricărui tratament pentru RA sunt: ​​

 • Reduceți durerea și umflarea
 • Daune lente la articulații
 • Mențineți cele ale unei persoane Gama de mișcare și mobilitate

Tratamentul OTC pentru RA

O persoană poate prelua antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) pentru a ameliora durerile articulare. Opțiunile comune sunt ibuprofen (Advil, Motrin) și Naproxen (Aleve).

Pentru unii oameni, cremele topice, gelurile sau patch -urile pot fi o opțiune mai bună pentru ameliorarea durerii. Aceasta include persoanele care au articulații mai mici, cele mai mari de 65 de ani sau cele care au nevoie de o opțiune specializată prescrisă de un medic.

O persoană poate dori să se consulte cu un medic cu privire la cea mai bună opțiune pentru ei.

medicamente cu prescripție medicală

Multe persoane care trăiesc cu RA beneficiază de o combinație de convenționale și terapii complementare. În unele cazuri, o persoană poate avea nevoie de medicamente pe bază de rețetă.

conform Ghidului American College of Reumatology 2021 pentru tratamentul artritei reumatoide, prima linie de tratament pentru persoanele cu simptome moderate până la severe este metotrexatul metotrexatului .

Metotrexatul este unul dintre mai multe medicamente antireumatice modificatoare ale bolii (DMARD). Aceasta înseamnă că este unul dintre un grup de medicamente care poate ajuta la încetinirea impactului RA asupra articulațiilor.

Un medic va prescrie adesea unul dintre aceste medicamente în termen de 3 luni de la un diagnostic RA. În cazul unei boli ușoare, sulfasalazina poate fi o opțiune peste metotrexat.

, deoarece RA este progresiv și crește mai sever fără intervenție, tratamentul tinde să fie intensiv, cel puțin inițial. În multe cazuri, reumatologii vor prescrie mai multe medicamente împreună ca terapie combinată, dacă este nevoie.

Este important să discutați despre tratamente medicale și alte remedii cu un profesionist din domeniul sănătății.

Când să vedeți un medic

Este esențial să vorbiți cu un medic înainte folosind orice remedii noi, inclusiv exerciții și suplimente.

De asemenea, contactați un medic dacă umflarea, durerea sau alte simptome devin mai grave.

Oricine a primit un diagnostic RA ar trebui să ia în considerare un Combinație de medicamente, remedii naturale și schimbări de stil de viață care pot reduce durerea, susține mobilitatea și pot promova bunăstarea.

Rezumatul

există o varietate de remedii naturale care pot ajuta o persoană Reduceți durerea asociată cu RA sau îmbunătățiți -le capacitatea de a face față simptomelor.

O persoană poate avea nevoie să practice aceste strategii împreună cu alte tratamente medicale, în consultare cu un medic pentru a obține cele mai optime rezultate.

Întrebări frecvente

Există noi tratamente pentru artrita reumatoidă ?

În ultimii ani au apărut o serie de noi tratamente RA. Aceasta include noi DMARD și biologice.

care riscă mai mult artrita reumatoidă?

Există o serie de factori de risc care pot predispune pe cineva să dezvolte RA. Acestea includ vârsta mai mare, istoricul familial al bolii, fumatul și obezitatea. Conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), femeile au de 2-3 ori mai multe șanse să dezvolte această afecțiune decât bărbații. Cercetările arată, de asemenea, că afro-americanii non-hispanici pot avea un risc mai mare de a dezvolta boala. Acest lucru este probabil legat de disparități în accesul la îngrijirea de calitate pentru persoanele din grupuri marginalizate istoric.

Pot vindeca artrita reumatoidă?

În ciuda îmbunătățirilor tratamentelor, încă nu este posibilă vindecarea RA. Tratamentul se concentrează pe gestionarea simptomelor și prevenirea daunelor articulare.

Citiți articolul în spaniolă.

 • Artrita reumatoidă
 • Nutriție/dietă
 • Medicină complementară/Medicină alternativă